Gravendeel Design
Advanced Simplicity
Dit is een kort overzicht van een aantal producten die Gravendeel Design de afgelopen jaren heeft gemaakt, of die momenteel ontwikkeld worden.

The Flea Market
iPod/iPhone app - Skepsu CheckOut
The Flea Market is een advertentiesite gericht op de koop en verkoop van hoogwaardige klassieke auto's en motoren. Kwaliteit staat bij The Flea Market centraal. De kwaliteit van het aanbod wordt dan ook zorgvuldig geselecteerd.
Over de site is ook een artikel verschenen in de TU Delta.

> Bekijk site

Skepsu
iPod/iPhone app - Skepsu CheckOut
Deze app is een nieuwe manier om klantenkaarten digitaal op te slaan. Zodra de code van een bestaande, fysieke kaart is ingevoerd, kan de barcode van de kaart direct van het scherm worden gescand in winkels.
Het is ook mogelijk kaarten te delen met anderen door te Bumpen. CheckOut heeft hiermee de Bump API contest gewonnen.
Gemaakt in samenwerking met Bing Technology.

> Bekijk in de iTunes App Store

www.zatista.com
www.zatista.com
Zatista is een innovatieve online marktplaats voor kunstobjecten. Een bijzonderheid aan deze website is de dynamische zoekmachine.
Ook de art explorer, een zelflerend systeem dat zich baseerd op de voorkeuren van de gebruiker, is een zeer vernieuwende functionaliteit.

> Bekijk site

www.go-again.com
www.go-again.com
Go-Again.com is een full-service meeting & event organisatie bureau. De service wordt ondersteund door de unieke online locatie gids van hotel, restaurant, meeting en event locaties in Nederland. Via de website kunt u locaties zoeken, boeken, beoordelen, offertes aanvragen, reviews lezen en schrijven. De kernvraag van de website is of u nog een keer naar die locatie zou gaan: Would You Go Again??
> Bekijk site

www.starrtours.com
www.starrtours.com
Starr is een tourbus bedrijf dat actief is in Pennsylvania, New Jersey en Delaware. Er zijn meer dan 100 verschillende bestemmingen waar heen wordt gereden. Alle tours zijn online te boeken en te betalen via de dyanmische boekingspagina's.

> Bekijk site

Pongo
iPod/iPhone game - Pongo
Dit is een geheel nieuwe variant op het oude pong. Het is de bedoeling dat de bal op het scherm blijft. Door de iPod Touch of iPhone te kantelen kan de bat verschoven worden op de cirkel.
Gemaakt in samenwerking met Bing Technology.

> Bekijk in de iTunes App Store

www.go-again.com
Project SIM
Project SIM is een 3d virtual reality omgeving. Het is hierin mogelijk objecten te plaatsen met een bepaald 3d model, gewicht, rolwrijving en nog wat andere eigenschappen. Alle objecten kunnen dan gemakkelijk worden verplaatst in een soort gepauseerde toestand. Als alles goed is ingesteld kan de tijd als het ware aan worden gezet met een druk op de knop en begint de simulatie.
Dit is enkel een expirimenteel project en is momenteel in geen enkel product toegepast.

> Bekijk screenshot

 
Gravendeel Design 2024 - Contact